Zaposlujemo

Pridruži se najhitreje rastoči turistični agenciji v Sloveniji

Vollzeit

Reisebüro

Opis delovnega mesta: - Dnevna korespondenca z zunanjimi partnerji v italijanskem, angleškem, hrvaškem ali slovenskem jeziku - Rezervacija nastanitev, aktivnosti in vodnikov - Iskanje najprimernejših ponudb ter pogajanje s potencialnimi partnerji - Pomoč pri pripravi in organizaciji dogodkov Pričakujemo: - Odlično znanje slovenskega, italijanskega in angleškega jezika (pisna in ustna komunikacija - vsaj B1) - Osnovno znanje hrvaškega jezika - Samostojnost, natančnost in odgovornost, fleksibilnost - Dobre pogajalske sposobnosti - Tvoj superpower: organiziranje in komunikacija ter odlična računalniška pismenost - Google Docs, Drive, Gmail Nudimo: - Prijetno delovno okolje s pisarnami v centru Ljubljane - Redno dolgoročno zaposlitev - Mentorstvo in možnost napredovanja - Jasno določene cilje v hitro rastočem podjetju
Freiberuflich

Gorski vodnik

Iščemo fleksibilne, komunikativne in strastne licencirane gorske vodnike, za vodenje naših gostov po zahtevnejših poteh ter lažjih plezalnih smereh, zaledenelih slapovih ter turnih smukah po naših gorah.
Freiberuflich

Inštruktor kajaka

Iščemo izkušene, fleksibilne, dinamične, komunikativne, energične in proaktivne osebe, z večletnimi izkušnjami s turisti iz tujine.
Vollzeit

B2B prodajnik

V našo ekipo vabimo izkušenega B2B prodajnika, ki bo iskal tuje turistične agencije in z njimi sklepal sodelovanja. Obvezne izkušnje.
Vollzeit

WordPress razvijalec

V našo ekipo vabimo mladega WordPress hustlerja, ki bi nadgradil naše obstoječe spletne strani in postavljal spletne strani za naše nove projekte. Obvezno znanje CSSja, HTML-ja in Javascripta ter vsaj osnovno znanje PHP-ja.
Vollzeit

Google oglaševalec

Iščemo nekoga z izkušnjami z Google Ads-i, ki bi samostojno postavljal in optimiziral kampanje za naše spletne strani.
Vollzeit

Tekstopisec (Texter für SEO-Inhalte)

Iščemo nekoga, ki obožuje pisanje in turizem, ter mu gre od rok tako angleščina kot slovenščina. Pisalo bi se članke o naših produktih in Sloveniji za naš in ostale partnerke bloge.
Vollzeit

SEO-Spezialist

Iščemo izkušenega SEO specialista, ki bo zrangiral več naših spletnih strani na top pozicije v iskalnikih.
Freiberuflich

Kuhar

Iščemo strastnega, komunikativnega in zabavnega kuharja oz.kuharico, ki bo z našimi gosti iz celega sveta kuhal in predstavljal slovensko kulinariko. Obvezno znanje angleščine.
Freiberuflich

Sommelier

Iščemo vinskega poznavalca, ki bi predstavljal slovenska vina gostom iz celega sveta. Obvezno znanje angleščine.
Freiberuflich

Vodnik canyoninga

Iščemo izkušene, fleksibilne, komunikativne inštruktorje, ki bi varno izvajali soteskanje za naše goste. Obvezno znanje angleščine.
Freiberuflich

Vodnik raftinga

Inštruktorji raftinga vabljeni na razgovor! Iščemo izkušene, fleksibilne, dinamične, komunikativne, energične in proaktivne osebe, z večletnimi izkušnjami s turisti iz tujine.
Freiberuflich

Jamski vodnik

Iščemo izkušene, fleksibilne, komunikativne inštruktorje, ki bi varno izvajali jamarske podvige za naše goste iz tujine.
Freiberuflich

Kolesarski vodnik

Iščemo izkušene, fleksibilne, komunikativne in strastne kolesarje, ki bi vodili naše goste iz tuijne na kolesarske izlete po Sloveniji.
Freiberuflich

Planinski vodnik

Iščemo izkušene, fleksibilne, komunikativne in strastne pohodnike z licenco, ki bi vodili naše goste na planinske izlete po Sloveniji.
Freiberuflich

Učitelj smučanja

Iščemo izkušene, fleksibilne, komunikativne in strastne učitelje smučanja z licenco, ki bi naše goste iz celega sveta učili smučanja in jih spremljali na smučiščih.
Freiberuflich

Kulinarični vodnik

Iščemo vodiča z licenco za izvajanje Food Tour-ov po Ljubljani in večdnevnih kulinaričnih počitnic po celi Sloveniji.
Freiberuflich

Inštruktor plezanja

Iščemo izkušene, fleksibilne, komunikativne in strastne plezalce z licenco, ki bi naše goste iz celega sveta učili plezanja oz. jih spremljali na stenah.
Freiberuflich

Turistični vodnik

Iščemo komunikativne turistične vodnike, ki bi vodili naše goste iz celega sveta po Sloveniji. Obvezno znanje angleščine. Znanje ostalih tujih jezikov močno zaželeno.
Vollzeit

Vodja pisarne

Iščemo natančno in organizirano vodjo pisarne z večletnimi izkušnjami na podobnem delovnem mestu.
Vollzeit

Vodja na terenu (COO)

Iščemo izkušenega, iznajdljivega in komunikativnega vodjo operative, ki rad dela z ljudmi, je dobro organiziran, prilagodljiv in se hitro znajde v vsaki situaciji ter bi pomagal našim turističnim vodnikom na terenu in skrbel, da naše aktivnosti potekajo na najvišjem nivoju.
Vollzeit

Vodja digitalnega marketinga (CMO)

Iščemo vodjo digitalnega marketinga z večletnimi izkušnjami, ki pozna vsaj osnove iz SEO, Google Ads, UX in FB ads.
Vollzeit

CEO

Iščemo ambicioznega mladega CEO-ja, ki je bi poskrbel za rast podjetja in razvoj ekipe.
Wir bieten eine große Auswahl der besten Aktivitäten in Slowenien, von Radfahren, Wandern, Winteraktivitäten, Klettern, Höhlenforschung, Canyoning, Rafting und anderen Outdoor-Aktivitäten.

© Copyright by Slowenien Aktivitäten

Logo des Fonds der Europäischen UnionI fell Slowenien Logo
BriefumschlagTelefonhörer